695 768 141 hola@lidiando.com

Lidia Santiago

Em dic Lidia Santiago,sóc dona i graduada en enginyeria informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya.
He desenvolupat part de la meva carrera professional en la formació i la dinamització de la innovació digital.

Des de fa uns anys la meva passió per l’educació tecnològica m’ha fet desenvolupar el meu interès per la robòtica, la programació educativa i la fabricació digital com a eina de canvi.  Sent formadora d’infants, joves, formadora de formadors, docents i coordinadora de projectes STEAM. La innovació en educació ha d’anar lligada a la tecnologia, que, malgrat que no la garanteix, la propicia.

Crec que l’educació és la nostra millor arma per evolucionar. És per això, que un dels meus grans objectius és apropar les TIC a tots els col·lectius socials, específicament a les noies i dones per intentar trencar l’escletxa de gènere que existeix en el món tecnològic. 

Informàtica transversal

Compagino la formació amb tasques de suport tecnològic i desenvolupament web.  Desenvolupo webs i botigues virtuals  per a empreses, entitats i comerços, especialitzades en el disseny amb CMS. 

El meu treball és col·laboratiu, amb un tracte personal amb el client. Escolto les necessitats, i les inquietuds dels clients per  aconseguit  el lloc web perfecte per al seu negoci: webs adaptables, funcionals i optimitzat per als motors de cerca actuals.

Em considero una persona dinàmica, creativa, entusiasta, responsable i amb do de gents amb ganes i voluntat per adquirir nous coneixements i reptes.

ELS MEUS PUNTS FORTS SÓN…

FORMACIÓ DIGITAL

La meva gran experiència aportant de manera pedagogia els meus coneixements a diferents col·lectius socials, m’ha donat l’oportunitat de participar com a formadora en conferències i ponències d’innovació digital.

DESENVOLUPAMENT WEB

Més de deu anys d’experiència en el sector de la creació digital per a empreses i organismes, ha fet que desenvolupant espais web a través de gestors de continguts com WordPress, Joomla, Magento, Prestashop, etc. sigui un dels meus punts forts.

BRANDING

Dissenyar una identitat visual que mostri els valors de la marca dels clients és fonamental per  aconseguir personalitat i valor afegit amb el teu negoci. 

SOLUCIONS DIGITALS

L’objectiu del servei és el de gestionar els recursos informàtics del client (infraestructura tecnològica i/o aplicacions) i donar suport a tot nivell. En tasques de mantenimnet, seguretat i capacitació digital.

FORMULARI DE CONTACTE