695 768 141 hola@lidiando.com

FORMACIÓ DIGITAL

QUINES FORMACIONS OFEREIXO?

Segons les teves necessitats i objectius configuro un pla de formació digital completament a mesura, individual o d’equip.

 

CAPACITACIÓ DIGITAL

Formació de capacitació digital que consten d’una sèrie de mòduls formatius on s’ensenya a utilitzar difrents dispositius i software segons l’àmbit de treball. Destinat a diferents col·lectius socials.

l

DESIGN THINKING

Tallers sobre la metodologia del pensament del disseny. Disseny digital amb diferent software 3D; thinkercad, openscad, freecad, sketchup, etc. 

agsdix-null

FABRICACIÓ DIGITAL

La fabricació digital és un recurs molt potent per aplicar a diferents sectors tant laborals com educatius, fem formació sobre disseny i impressió 3D adaptada a tots els nivells.

OFIMÀTICA

Aprendràs i validaràs els teus coneixements i destreses de les eines i aplicacions de l’ofimàtica. Aprendràs tot sobre el tractament de textos, fulls de càlcul, bases de dades, presentacions gràfiques del paquet més estandarditzat com és Microsoft Office 365.

agsdix-null

ROBÒTICA I PROGRAMACIÓ

Desenvolupem formacions per a educadors i alumnes sobre programació educativa i robòtica amb diferents recursos didàctics. Scratch, MakerBlocks, Micro:bit, LegoEducation, etc. 

agsdix-null

GAMIFICACIÓ

Gamificació aplicada a l’aula i a l’empresa per oferir-vos uns quants recursos que us poden resultar molt útils per emprar amb aquesta metodologia de treball. 

FORMACIONS DE DIFERENTS MODALITATS

FORMACIÓ CONTINUADA
SESSIONS PUNTUALS, WEBINARS, ETC
MONOGRÀFICS

VOLS MÉS INFORMACIÓ? ENVIA’M UN MISSATGE