695 768 141 hola@lidiando.com

DISSENY I DESENVOLUPAMENT WEB

Tenir presencia online amb un espai web personal i atractiu et farà arribar d’una manera més global a la teva audiència i donar més credibilitat als teus productes i serveis.

Et dissenyo una pàgina web, si estàs iniciant un negoci online i necessites un preu optimitzat per iniciar la teva presencia digital. Un espai web professional, amb un disseny atractiu, elegant i actual, amb disseny responsive, optimitzat per a posicionament SEO de cercadors.

CARACTER√ćSTIQUES PRINCIPALS

DISSENY WEB

Una estètica completament professional, amb un disseny personalitzat i adaptat a les teves necessitats i preferències personals. Una web a mesura.

CONFIGURACI√ď HOSTING

Configuraci√≥ del servei d’allotjament i hosting de gran qualitat. Servidors d’√ļltima generaci√≥ i alt rendiment. Seguretat i fiabilitat.

U

OPTIMITZACI√ď SEO

Pàgines Web optimitzades per a facilitar la seva indexació en els motors de cerca (Google, Bing…). La base del posicionament web (SEO).

E-COMMERCE

Podr√†s tenir l’opci√≥ de crear la teva¬†botiga online, per poder configurar mitjants de pagaments virtuals, Paypal, TPV, etc. Ideal per a la venda de serveis puntuals.

ESPAIS WEB AUTOGESTIONABLES

Utilitzem WordPress com a gestor de continguts. Un potent i, alhora, senzill gestor amb el qual podràs actualitzar els teus continguts molt fàcilment, sense coneixements de programació.

MULTIPLES IDIOMES

P√†gines web multiling√ľes (traduccions no incloses) gr√†cies al potent sistema de gesti√≥ multiling√ľe. 2, 3, 4‚Ķo m√©s idiomes.

SEGURETAT

Configuració optima de la seguretat del teu espai que faran de la teva pàgina un lloc segur, lliure de spam i possibles atacs.

MAPES INTERACTIUS

Mapes de localitzaci√≥ interactius amb tecnologia Google integrada. Donem d’alta el teu negoci en Google¬†My¬†Business¬†/ Google¬†Maps.

k

FORMULARIS AVANÇATS

Des de simples formularis de contacte fins a complexos formularis multi-página amb informació condicional, pagaments integrats, lightbox, etc.

XARXES SOCIALS

Integrem els teus perfils socials perquè els teus clients puguin trobar-te utilitzant el seu canal de preferència: Facebook, Twitter, Instagram, LinkeInd, etc.

ESTAD√ćSTIQUES

Integrem la tecnologia Google Analytics en totes les webs que desenvolupem perquè puguis conèixer les teves estadístiques de trànsit, procedència, etc.

FORMACI√ď I SUPORT

Oferim sempre un petit espai formatiu per saber gestionar el teu espai i suport digital per  solucionar problemes amb absoluta diligència i et guiarà des del principi en tot el procés.

TARIFES BÀSIQUES DE DISSENY WEB